Quote 500   Home        
Jan Azier fotografie
     
.....

Het glossy magazine de Quote 500 komt jaarlijks uit in november. Voor de 2010 editie kreeg ik de opdracht om de quote modellen onderwater te fotograferen. Gelet op de korte termijn die nog beschikbaar was tot aan de verschijnings- datum, werden in september de circa 30 opnamen die voor het blad nodig waren, in één keer geschoten in de Tongelreep te Eindhoven. Hier was voor circa 5 uren een deel van het Pieter van de Hoogenband zwemstadion afgehuurd. Voor de modellen was het poseren onderwater nieuw. Voor mij was het tevens de eerste kennismaking met modellen fotografie in een zwembad. Er waren specifieke opdrachten voor de Quote redactie, zoals het uitbeelden van zaken met verschillende attributen. Gevraagd werd de modellen het liefst in veel bellen te fotograferen tegen een donkere achtergrond, waarbij het geheel een rijke champagnekleurige uitstraling moest krijgen. Vele malen moet er vanaf de kant worden gesprongen tijdens de vele opdrachten. Het resultaat was erg goed. De fotostudio waarmee ik samenwerkte, de Quoteredactie en ikzelf waren tevreden.

  quote 500 fotograaf jan azier ..... #333333quote 500 jan azier .... quote 500 celine fotograaf jan azier .... quote 500 fotograaf jan azier .... quote 500 fotograaf jan azier ..... .....jan azier fotoshoot quote 500 ......        
  .....                                
    quote 500 celine en sarah fotograaf jan azier   quote 500 fotograaf jan azier   jan azier fotoshoot quote 500          
                     
    quote 500 fotograaf jan azier     jan azier          
                   
                   
                     
    quote 500 fotograaf jan azier                
 
 
                         
         

Beweeg de muis over de kleine afbeeldingen om een grote foto te zien. (Let op melding bovenaan website soms moet voor deze optie eerst geblokkeerde inhoud worden toegestaan!).