Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie        
.....

 

..... .Home....   .. ....      
Jan Azier fotografie
  ....
 
     

..O.N.K. 2010

..2e plaats overall

.... snotolfje onk jan azier ... macro onk vlokkige naaktslak jan azier ... groothoek sepia's jan azier .. creatief bloemdieren zeedahlia jan azier      
                             
 
Aquashot is de fotocommissie van de Nederlandse Onderwatersportbond. Door Aquashot worden jaarlijks de Nederlandse Kampioenschappen (NK) onderwaterfotografie georganiseerd. Dit jaar zijn de wedstrijden flink vernieuwd. Het Nederlands kampioen- schap kreeg een open karakter (ONK), waardoor voor het eerst ook ook niet Nederlanders konden deelnemen. Het vroegere Grevelingen Kampioenschap (GK), werd omgedoopt in het Zeeuws kampioen- schap (ZK). Deze wedstrijd is voor de beginnende fotografen. Al jaren ben ik mede bestuurslid van Aquashot maar ook al jaren deelnemer aan de wedstrijd. Een wedstrijd zet je op scherp, ik vind het persoonlijk leuk daaraan mee te doen. Je ontmoet veel andere fotografen en op de wedstrijddagen ben je heel intensief met de onderwater- fotografie bezig. Ook is het leuk de resultaten van andere fotografen te zien. Dit jaar een tweede plaats voor mijn opnamen in het algemeen klassement. Een fotoshoot is een veel grotere uitdaging dan het inzenden van een selectie van in de loop der tijd geschoten opnamen. Het moet echt op de twee wedstrijddagen lukken.
 
       
  Beweeg de muis over de kleine afbeeldingen om een grote foto te zien. (Let op melding bovenaan website soms moet voor deze optie eerst geblokkeerde inhoud worden toegestaan!).      
             
                   
                             
 
Beweeg de muis over de kleine afbeeldingen om een grote foto te zien.