....... jan azier cursus onderwaterfotografie ....... jan azier fotografiecursus ....... jan azier cursus onderraterfotografie .......
               
  Home                    
 

Cursussen (onderwater) fotografie

..........              
  praktijkles onderwaterfotografie jan azier  

De onderwaterfotografie kan worden beschouwd als één van de moeilijkste takken van de fotografie. Er kan veel fout gaan, met de belichting, de scherpte en de compositie. Ik kan beginnende fotografen snel verder op weg helpen bij het verkrijgen van betere resultaten. Er kan een uitgebreide cursus worden verzorgd, die bestaat uit meerdere theoriedelen en praktijkdelen. Voor zowel analoog als digitaal gelden een aantal zelfde basiprincipes die leiden tot mooiere opnamen. Een speciaal aandachtspunt bij digitale fotografie vormt het bewerken van de beelden. Een cursus kan ook op maat en in elke combinatie van de verschillende onderdelen worden georganiseerd voor groepen fotografen in verenigingen of in ander verband. Het plannen van een cursus kan op afspraak per mail. Zie onderaan de pagina bij contact.

.......... praktijkdeel cursus onderwaterfotografie door jan azier ..........  
     

 

 
   
 

Presentaties onderwaterbeelden

               
       

Voor duikverenigingen, aquariumverenigingen en andere in mooie onderwaterbeelden geïnteresseerde gezelschappen kan ik dia overvloeiprojecties verzorgen of digitale audiovisuele presentaties. Het enige wat nodig is, is een voldoende grote ruimte, die kan worden verduisterd en een electriciteitsaansluiting. Belangstellenden kunnen mij mailen voor het inplannen van een afspraak.

     
   

contact